Flere avganger på Østfoldbanen

Pendlerne på Østfoldbanen går en enklere hverdag i møte. Nå blir det flere rushtidsavganger og flere seter mellom Stabekk og Moss.

Fra 15. desember setter Vy opp flere nye avganger både i rush, på natten og i helgene på Østlandet. Det blir også over 7000 flere seter inn og ut av Oslo i rushtiden, melder Vy på egne nettside. – Vi gleder oss til å gi kundene våre et styrket togtilbud. Med nye avganger og flere seter håper vi at mange ønsker å velge toget framfor bilen, og at det blir enklere å reise miljøvennlig. Kundene våre er det aller viktigste for oss, og de får nå større valgfrihet og flere sitteplasser, sier Arne Fosen, konserndirektør i Vy tog.

Her er noen av forbedringene som Vys kunder på Østlandet kan glede seg til fra 15. desember:

Flere nye avganger i rushtiden, rundt 4000 flere sitteplasser inn mot Oslo i morgenrushet, og rundt 3200 flere sitteplasser ut av Oslo i ettermiddagsrushet.

Halvtimesfrekvens hele helgen mellom Ski og Stabekk.

Flere rushtidsavganger og flere seter mellom Stabekk og Moss.

Nye tidlige og sene avganger og flere seter på Vestfoldbanen, fra Kongsberg og til og fra Lillehammer, som blant annet gir et bedre togtilbud til og fra Oslo Lufthavn og Sandefjord Lufthavn Torp.

Én ekstra avgang daglig mellom Oslo og Göteborg, og nye rushtidsavganger mellom Oslo og Halden.

Linje L21 Stabekk–Moss:

Rushtidstilbudet i begge retninger blir utvidet med nye avganger. Dette er spesielt positivt for kundene til og fra Ås, Vestby, Sonsveien og Kambo, som får en lengre periode med halvtimesavganger.

Nye avganger fra Moss kl. 08:54 til Skøyen og fra Moss kl. 17:56 til Stabekk.

Nye avganger fra Skøyen kl. 08:40 til Moss og fra Stabekk kl. 17:29 til Moss.

Avgangene som gir halvtimesruter i rushtidene vil alle bli kjørt med togsett med 600 sitteplas

 

Kilde: Vy.no