Bane NOR: Infopresentasjon for Kransen 5. juni

Presentasjonen ligger her!

 

Den 5. juni presenterer Bane NOR prosjektet en større infopakke for innbyggerne i Moss om arbeidene i sentrum/Kransen. Som følge av viruspandemien er vi nødt til å ha en heldigital presentasjon, men det vil være rikelig anledning til å stille spørsmål! Relevante spørsmål kan sendes på til: moss_utbygging@banenor.no.

Som følge av viruspandemien er vi nødt til å ha en heldigital presentasjon, men det vil være rikelig anledning til å stille spørsmål! Relevante spørsmål kan sendes på til: moss_utbygging@banenor.no.

Alle spørsmål og svar legges ut på prosjektets hjemmeside, Banenor.no/moss, i etterkant. Der vil også presentasjonen ligge. – Vi har hatt veldig god erfaring med de store folkemøtene våre som vi har hatt tidligere, men av smittevernhensyn er det ikke mulig nå å få til et fysisk møte. Vi filmer derfor en gjennomgang av presentasjonen som vi legger ut. Vi må rett og slett tenke nytt for å kunne informere alle som er interessert i og påvirket av arbeidene våre, sier Nina Kjønigsen, kommunikasjonsansvarlig for prosjektet i Bane NOR.

Send oss spørsmål

– Det skal være enkelt å se presentasjonen, alt du trenger å gjøre er å klikke på linken på hjemmesiden. Når vi først har en digital presentasjon har dette også noen fordeler. Man trenger ikke å møte opp på et bestemt sted til et bestemt tidspunkt, men kan få informasjonen når det passer en selv, sier hun. Gjennom de siste månedene har prosjektet fått mange spørsmål, og disse prøver vi å adressere i presentasjonen vår.

I tillegg oppfordrer vi alle til å Her kan du følge presentasjonen: Banenor.no/moss

Fra 5. juni kl. 12.00